Oliwer is verkocht. Hij blijft nog bij ons een tijd in de opfok lopen. Heel erg leuk want dan kunnen we hem mooi zien opgroeien.

 


 

5 Juni bij ons aangekomen uit Zweden om onze kudde aan te vullen : Tova! Een tweejarige merrie uit Backdalas kämpe en Tingeling.


                         

                               TE KOOP/FOR SALE

Geen Noordzweed of Ijslander maar een Haflinger x Highlandpony. Een gouden kleur met een mooie aalstreep en een gouden karakter. Dat is onze Elsje van 145 cm hoog en 11 jaar oud,breed gebouwd en superlief en daarbij ook nog 100 % verkeersmak. Ik zoek voor haar een blijvend thuis met andere paardenvriendjes en een mens die het leuker vind om een buitenrit te maken dan in een rijbak te rijden.Buitenritten maken zijn echt haar ding.Ze is met mij mee geweest op trektochten en dat vind ze echt heerlijk. Els is makkelijk te laden, sociaal met andere paarden,braaf bij de smid en ontzettend lief met kinderen.Ze heeft de afgelopen winter in de gehandicapten manege mee gedraaid en was daarbij superbraaf. Els is op het moment wel wat te dik ivm te weinig rijden maar vrij van eczeem en hoefbevangenheid.


Wij hebben nog 2 opfok plekken vrij in onze kleinschalige gemengde kudde voor een veulen of jaarling. Veel individuele aandacht en oog voor het welzijn van de dieren.Voor meer inlichtingen : mail gerust!